Om os

Busselskab med stort fokus på kvalitet & service

Om os

BerlinExpressen

BerlinExpressen er et nyopstartet busselskab, som har til formål at gøre busrejser til og fra Berlin komfortable, sjove og ikke mindst billige. Selskabet er således stiftet i 2021, men erfaringen er stor. Som en del af Alba Turist ApS, som blev stiftet i 2011, har vi stor erfaring med buskørsel til diverse destinationer.

Vi sætter altid kundernes behov forrest, og værner omkring god service. En bustur skal ikke bare være en bustur, men en god oplevelse. Derfor har vi udstyret os med nye og moderne busser, så du komfortabelt kan læne dig tilbage og nyde turen. Busserne er udstyret med alle nødvendigheder til turen, som for eksempel Wi-fi, Tv-skærme, Toiletter, køleskab og meget mere.

Bestil din bustur i dag

Se hvornår vi kører

Ruten til Berlin

Hos BerlinExpressen er humøret altid højt, og du bliver altid budt velkommen med et smil. Hertil er vi fleksible, og har en række muligheder for bestilling af billet. Dette kan du læse meget mere om på siden ‘Ruten til Berlin’.

Har du spørgsmål er vi klar ved telefonen eller på mail. Vi svarer gerne på spørgsmål, store som små. Vi kan kontaktes på telefon: 77 77 66 66 eller e-mail: info@berlinexpressen.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book din rejse til nye oplevelser allerede i dag – Vi ser frem til at transportere jer!

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst mulig.

Spar 20% på billetter med afgang i marts måned.