Julemarkeder i Rostock & Berlin

Forkæl dig selv med en hyggelig juletur i selskab med BerlinExpressen og besøg julemarkederne i Rostock og Berlin

Julemarkeder i Rostock & Berlin

BerlinExpressen kører til julemarkederne i Rostock og Berlin for kun 349 kr. Bestillingen af billetter kan ske her. Op til jul kører BerlinExpressen 1 dagstur til Lubeck 299 kr. Bestillingen kan ske her. Der er også mulighed for grupperejser til julemarkederne i Hamburg og Bremen til samme pris. Det kan du gøre ved at sende en forespørgsel her.

Berlin – julemarkedernes mekka

Tyskland er kendt for sin tradition for julemarkeder, især Berlin som virkelig gør noget ud af julen, hvor der findes mere end 50 spændende julemarkeder med hver deres stil. Er du i gang med at planlægge at tage på julemarked i Berlin, kan du med fordel lade dig inspirere her:

Bestil din bustur i dag

Se hvornår vi kører

Julemagi i Gendarmenmarkt

(WeihnachtsZauber at Gendarmenmarkt)

Gendarmenmarkt er et af de mest spektakulære julemarkeder i Berlin, omringet af de smukkeste bygninger i byen – den tyske og den franske katedral, sammen med Schinkels Konzerthaus. Julemarkedet byder på en vidunderlig atmosfære, og fantastiske madmuligheder både tyske og mere eksotiske som sushi og tapas, og er med til at lokke over 4 millioner turister til byen hvert år.

Julemarkedet på Alexanderplatz

I hjertet af Berlin finder du julemarkedet på Alexanderplatz som er en blanding mellem et traditionelt marked, feststed og et tivoli med pariserhjul, skøjtebane m.m. Markedet består af mere end 100 boder hvor sælgere, sælger traditionelt kunsthåndværk og julepynt samt smykker m.m. Er du til shopping, har du her de bedste shoppingsmuligheder i byen.

Lucia julemarked

(Lucia Weihnachtsmarkt)

Julemarkedet er dedikeret til de nordiske lande. Det er et virkelig charmerende julemarked med klassiske træhytter i alle former og størrelser. Det er et sted hvor du virkelig kan nyde skandinavisk strygemusik. Julemarkedet ligger i Kulturbrauerei som er et hjemsted for bl.a. biografer, teater, diskoteker og udstillingslokaler. Det er et utroligt stemningsfuldt julemarked som er værd at besøge.

Julemarkedet i Rostock

(Rostocker Weihnachtmarkt)

Med intet mindre end 300 boder, og 30 forlystelser, er Rostocks julemarked Nordeuropas største, og bliver hvert år besøgt af over en million gæster. Markedet byder på lækker mad og drikkevarer fra både Tyskland, og andre europæiske lande. Der er masser af underholdning, og et besøg kan vi kun anbefale.

Rejseplan

BerlinExpressen kører til Rostock og Berlin 5 gange om ugen:
mandag, torsdag, fredag, lørdag, og søndag.

Rejsetid: under 8 timer.

Opsamlings og afsætnings-stationer:

  • København DGI Byen Ingerslevsgade
  • Køge Nord Exit 31b,
  • Vordingborg-Vordingborgvej Pendlerparkering afkørsel 41
  • Nykøbing Falster station
  • Gedser havn Fahreterminal
  • Rostock Zum Farhreterminal
  • Berlin Zob Messedamm.

Du kan også booke en endagstur til Julehygge i Lübeck her.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst mulig.

Spar 20% på billetter med afgang i marts måned.