Har du nogensinde drømt om at udforske Tysklands, Prags eller Skopjes skjulte perler, uden at tømme din tegnebog? Længes du efter eventyr, kultur og uforglemmelige oplevelser uden at bekymre dig om høje rejseudgifter? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos BerlinExpressen forstår vi din trang til at opdage det ukendte, og vi er her for at gøre din rejse så prisvenlig og komfortabel som muligt, med vores billige busrejser.

Billige Busrejser til Berlin, Rostock og Prag

Drømmer du om at gå på opdagelse i Berlins historiske gader,eller fordybe dig i Prags fortryllende atmosfære? 

Vores billige bustur til Berlin og prisvenlige busrejser til Prag, giver dig mulighed for at udforske disse ikoniske destinationer uden at sprænge dit budget. 

Vi forstår, at prisen på rejsen kan være en bekymring, når du planlægger din drømmerejse, og derfor har vi skræddersyet vores tilbud, så du kan få mest muligt ud af din rejseoplevelse, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bestil din rejse her

Billig bustur til Berlin eller Rostock fra kun 349 kr. og Prag fra 599 kr.

Vi ved, at en fantastisk rejse ikke behøver at koste en formue. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig nogle af de mest utrolige priser på busrejser med BerlinExpressen. 

Fra kun 349 kr. kan du sætte kursen mod den pulserende kultur i Berlin eller den rolige skønhed i Rostock. 

Fra 599 kr. kan du også med til Prag, der åbner dørene til en verden af middelalderlige slotte, brostensbelagte gader og en atmosfære, der emmer af historie. 

Fra det øjeblik, du træder ind i byen, vil du føle dig fanget af dens charme og karakter. Udforsk den berømte Karlsbro, der strækker sig over floden Moldau, og fortab dig i byens rige kulturarv på hvert gadehjørne. 

Vi ønsker at give dig muligheden for at opleve Prags, Berlins og Rostocks magi, uden at bekymre dig om høje omkostninger.

Fleksible opsamlings- & afsætningsstationer

Vi har gjort det nemt for dig at hoppe ombord på vores prisvenlige busrejser. Vores opsamlings- & afsætningsstationer i København, Køge Nord, Vordingborg og Nykøbing Falster gør det praktisk for dig at starte din rejse tæt på hjemmet. 

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.