Bus til Berlin fra København | Fra 349 kr. | Book din tur her Gå til hovedindhold

BerlinExpressen

Bustur til Berlin fra kun 349 kr

Kontakt os Book tur

Lübeck julemarked

Vi kører til Lubeck julemarked mellem jul og nytår

Book tur

Ruten til Berlin

Find praktisk information

Book tur

Bestil din tur til Berlin i dag

Der stoppes ved Bordershoppen på vej mod Danmark

1

Bustur til Berlin fra København til skarpe priser

Er du på udkig efter en busrejse fra København til Berlin? Måske skal du ned og opleve den smukke tyske storby? Måske skal du ned og besøge venner eller familie? Eller måske er der en helt tredje grund til, at du vil til Berlin – Uanset hvad, så står BerlinExpressen klar til at køre dig.

Når du skal ud på en længere rejse i et køretøj, så er komfort og funktionalitet essentielt. En bustur fra København til Berlin kan klares på under 8 timer, men skal stadig ses som en del af oplevelsen ved at rejse. Hos BerlinExpressen gør vi vores ypperste for, at vores gæster får en behagelig og skøn tur til Berlin, Rostock, Prag, Skopje og Lübeck julemarked. Vi har udstyret os selv med nymoderne busser, som giver optimale vilkår for en behagelig rejse. Her er komfort og funktionalitet tænkt ned til den mindste detalje.

Med mange års erfaring, nymoderne busser og billige priser, er BerlinExpressen det oplagte valg, når du skal med bus til Berlin – Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen i bussen.

Glemte sager

Har du mistet noget på rejsen?

Book din tur til Berlin i dag

Book din tur allerede i dag – Så du er sikker på, at der er pladser tilbage.

Er du nysgerrig på hvordan, at vi kan realisere din drømmetur til Berlin? Tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at svare på alle spørgsmål, eller hvis du specifikke forespørgsler. Vi kan kontaktes på telefon: 77 77 66 66 eller e-mail: info@berlinexpressen.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Selvom at rejsen starter i København, så har vi en række opsamlings- og afsætningsstationer, hvorfor det er muligt at bestille plads til og fra:

  • København
  • Køge Nord (Gratis Parkering)
  • Vordingborg
  • Nykøbing Falster
  • Rostock

Vi er klar til nye oplevelser – Er du?

Kontakt os 77 77 66 66

Grupperejse til Berlin?

Vil i gerne på grupperejse til Berlin? Så står vi klar til at realisere jeres drømme. Gennem mange år har vi stået for grupperejser til diverse destinationer. Vi er positive, smilende og sørger altid for det gode humør. Hos os bliver du således altid mødt af en smilende og hjælpsom chauffør.

Gennem tiden har vi blandt andet stået for grupperejser for:

  • Skoler
  • Familier
  • Venner
  • Og mange flere

Vi sætter altid kundernes behov forrest, og værner omkring god service. En bustur skal ikke bare være en bustur, men en god oplevelse. Derfor har vi udstyret os med nye og moderne busser, så du komfortabelt kan læne dig tilbage og nyde turen. Busserne er udstyret med alle nødvendigheder til turen, som for eksempel Wi-fi, Tv-skærme, Toiletter, køleskab og meget mere.

Bestil din bustur i dag - Se hvornår vi kører

Bestil din tur

BerlinExpressen

Bustur til Berlin fra kun 349 kr,-

Book tur

Følg med på sociale medier

Hold dig opdateret og få et indblik i vores hverdag, hvor vi løbende deler billeder, fra de forskellige projekter vi går og arbejder på.

Følg os på Facebook