Forkæl dig selv med en uforglemmelig juletur til Berlin med bus eller Rostock!

Tag med BerlinExpressen, og oplev julemagien på de mest betagende julemarkeder i Rostock og Berlin.

Bestil din rejse her

Juletur til Berlin – En eventyrlig rejse gennem julemarkederne

Book dine billetter nu og vær med på årets mest fortryllende juletur.

Vi kører til julemarkederne i Berlin og Rostock fra kun 349 kr. Op til jul kører vi også 1 dagstur til Lübeck fra 299 kr. Bestillingen kan ske her.

Der er også mulighed for grupperejser til julemarkederne i Hamburg og Bremen til samme pris. Det kan du gøre ved at sende en forespørgsel her.

Berlin – Julemarkedernes mekka

Oplev mere end 50 unikke julemarkeder i hjertet af Berlin.

Tyskland har en rig tradition for julemarkeder, og Berlin er kronjuvelen. Med over 50 forskellige julemarkeder spredt ud over byen er Berlin et sandt mekka indenfor julemarkeder. 

Hvert marked har sin egen unikke stil og atmosfære, der giver dig en uforglemmelig juleoplevelse.

Leder du efter inspiration til din julemarkeds rute? Lad dig guide af vores ekspertise og opdag de mest charmerende boder, skinnende lys og duftende julegodter.

Vi gør det nemt for dig

Vi ved, at julen er en tid, hvor man ønsker at skabe dyrebare minder med familie og venner. Vores juletur er designet med netop dette formål for øje. 

Med afgang fra udvalgte opsamlings- & afsætningsstationer i København, Køge Nord, Vordingborg og Nykøbing Falster, gør vi det nemt for dig at starte din rejse.

Book din juletur til Berlin med bus nu!

Gør dig klar til julemagi og uforglemmelige minder ved at kontakte os i dag, så vi sammen kan skabe den perfekte juletur til Berlin, Hamburg, Rostock, Bremen eller Lübeck for dig, dine venner, familie eller kollegaer.

Ring til os på telefon 77 77 66 66, eller send os en e-mail info@berlinexpressen.dk. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål, eller hvis du har specifikke forespørgsler. 

Rejsetiden er under 8 timer.

Rejseplan

BerlinExpressen kører til Rostock og Berlin 5 gange om ugen:
mandag, torsdag, fredag, lørdag, og søndag.

Rejsetid: under 8 timer.

Du kan også booke en endagstur til Julehygge i Lübeck her.

Kontakt os 77 77 66 66

Opsamlings og afsætnings-stationer:

  • København DGI Byen Ingerslevsgade
  • Køge Nord Exit 31b,
  • Vordingborg-Vordingborgvej Pendlerparkering afkørsel 41
  • Nykøbing Falster station
  • Gedser havn Fahreterminal
  • Rostock Zum Farhreterminal
  • Berlin Zob Messedamm.

Julemagi i Gendarmenmarkt

(WeihnachtsZauber at Gendarmenmarkt)

Gendarmenmarkt er et af de mest spektakulære julemarkeder i Berlin, omringet af de smukkeste bygninger i byen – den tyske og den franske katedral, sammen med Schinkels Konzerthaus. Julemarkedet byder på en vidunderlig atmosfære, og fantastiske madmuligheder både tyske og mere eksotiske som sushi og tapas, og er med til at lokke over 4 millioner turister til byen hvert år.

Julemarkedet på Alexanderplatz

I hjertet af Berlin finder du julemarkedet på Alexanderplatz som er en blanding mellem et traditionelt marked, feststed og et tivoli med pariserhjul, skøjtebane m.m. Markedet består af mere end 100 boder hvor sælgere, sælger traditionelt kunsthåndværk og julepynt samt smykker m.m. Er du til shopping, har du her de bedste shoppingsmuligheder i byen.

Lucia julemarked

(Lucia Weihnachtsmarkt)

Julemarkedet er dedikeret til de nordiske lande. Det er et virkelig charmerende julemarked med klassiske træhytter i alle former og størrelser. Det er et sted hvor du virkelig kan nyde skandinavisk strygemusik. Julemarkedet ligger i Kulturbrauerei som er et hjemsted for bl.a. biografer, teater, diskoteker og udstillingslokaler. Det er et utroligt stemningsfuldt julemarked som er værd at besøge.

Julemarkedet i Rostock

(Rostocker Weihnachtmarkt)

Med intet mindre end 300 boder, og 30 forlystelser, er Rostocks julemarked Nordeuropas største, og bliver hvert år besøgt af over en million gæster. Markedet byder på lækker mad og drikkevarer fra både Tyskland, og andre europæiske lande. Der er masser af underholdning, og et besøg kan vi kun anbefale.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.